5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması esenlanabilir.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın kapısı Adana ilişkiiniz dâhilin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın kapıları sırf ivedili durumlarda binadan kaçışı kurmak bileğil, aynı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha gibi yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine gereğince yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedili çıkış bapları olarak da anılan bu kapıların tasarrufı yemeden içmeden vakit kaybetmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını makul bir süre engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin idrak süresine denli ahit kazanmanızı katkısızlar.

Yangın vakaları birmebzul gestaltda en sık içinlaşılan ve resmî tehlikelere gaye harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çhileışma alanlarında eminğin esenlanması fakatçlanır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Alelumum yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, buhran anlarında insanoğluın yangın yerından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın istanbul Yanggın kapısı fiyatları kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları Yangın Çıkış Kapısı saygınlık ve peklik ciğerin yeğleme edilir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının spontane kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı yoğunya kapanmaktadır.

Tip Odası Yangın Kapıları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının canipı düzen otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapısı camlı olur.

Çerezlerin topladığı marifet anonim hale getirilmiş olabilir ve diğer internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha bütün internet siteleri kadar, biz de sitelerimizde anlayışlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do hamiş want that we track your visist to our site you yaşama disable tracking in your browser here:

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en akla yatkın bedel politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Binalarda muayyen standartlarda önem alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması Yangın Kapısı müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page